Mobiltelefon
+86 15954170522
E-post
ywb@zysst.com

Hvordan stål produseres

Det meste av stålbearbeiding skjer gjennom trykkbehandling, som plastisk deformerer det bearbeidede stålet (seddel, ingot, etc.).I henhold til de forskjellige bearbeidingstemperaturene til stål, kan det deles inn i kaldbearbeiding og varmbearbeiding.

De viktigste behandlingsmetodene for stål er:

Valsing: En trykkbehandlingsmetode der et metallemne føres gjennom et par roterende valser (ulike former), og materialdelen reduseres og lengden økes på grunn av komprimeringen av valsene.Dette er den mest brukte produksjonsmetoden for stålproduksjon.Den brukes hovedsakelig til produksjon av profiler, plater og rør.Kaldvalset og varmvalset.

Smiing: En pressearbeidsmetode som bruker den frem- og tilbakegående slagkraften til en smihammer eller trykket fra en presse for å endre emnet til den formen og størrelsen vi trenger.Generelt delt inn i fri smiing og formsmiing, brukes den ofte til produksjon av store materialer, emner og andre materialer med store tverrsnittsdimensjoner.

Tegning: Det er en prosessmetode der de valsede metallemtene (former, rør, produkter, etc.) trekkes gjennom dysehullene for å redusere tverrsnittet og øke lengden.De fleste av dem brukes til kaldarbeid.

Ekstrudering: Det er en prosessmetode der metallet plasseres i et lukket ekstruderingsrør, og trykk påføres i den ene enden for å ekstrudere metallet fra det spesifiserte dysehullet for å oppnå et ferdig produkt med samme form og størrelse.Det brukes mest til produksjon av ikke-jernholdige metallmaterialer.

produsert 1


Innleggstid: 28. juli 2022